20.02.2019    08:24

Άδωνις: Λάσπη και ψέματα όσα λέει ο Πολάκης

Για ψέματα και προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με δημοσιεύματα ότι του έγινε τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες πριν αλλάξει στάση η ΝΔ στη Βουλή για το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ψηφίζοντας «Παρών» αντί για «Ναι».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διαστρέβλωσε εσκεμμένα τις δηλώσεις του για επικοινωνία με τις Βρυξέλλες πριν την ψηφοφορία για το βοήθημα για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Το Μέγαρο Μαξίμου το παρουσίασε ως επικοινωνία με την σκληρή πτέρυγα των δανειστών, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι απλώς μιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στην βελγική πρωτεύουσα για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα κατηγόρησε τους υπουργούς Παππά και Πολάκη ότι συνέβαλαν μέσω Twitter στη διαστρέβλωση των όσων είπε ο ίδιος πάλι στον Σκάι το πρωί του Σαββάτου.

Όπως διευκρίνισε, αυτό που είπε το Σάββατο ήταν ότι την παραμονή της ψηφοφορίας στη Βουλή υπήρχε επικοινωνία με το πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στις Βρυξέλλες για να καθοριστεί η στάση της παράταξης στη Βουλή.

Η κόντρα έλαβε διαστάσεις το βράδυ της Κυριακής, όταν το Μέγαρο Μαξίμου κατηγόρησε τη ΝΔ για αλλαγή ότι άλλαξε γραμμή «μετά από τηλεφωνήματα ακραίων κύκλων των δανειστών» που έδωσαν τη σχετική εντολή.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ακόμα ότι θα μεταβεί σήμερα στην Εισαγγελία μαζί με την σύζυγό του για να καταθέσουν μήνυση εναντίον του κ. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι τηλεφωνούσαν και οι δυο για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.