22.04.2019    14:05

Άναψε η προεκλογική εκστρατεία στη ΝΔ

Στην τελική ευθεία για την εκλογή προέδρου εισέρχεται η Νέα Δημοκρατία, με τους υποψηφίους να εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα.  Ο υποψήφιος πρόεδρος και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εγκαινιάζει σήμερα στις 19:30 τα γραφεία του στην Αθήνα.
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 19.30, στην οδό Πανεπιστημίου 39, όπως ανακοίνωσε χθες μέσω Twitter.
Σας περιμένω αύριο στην Αθήνα, 19.30, Πανεπιστημίου 39. Ξεκινάμε μαζί! #tolmame #allazoume #kerdizoume», ήταν το σχόλιό του στο Twitter.
O Απόστολος Τζιτζικώστας θα αρχίσει την περιοδεία του αύριο με πρώτο σταθμό την Πάτρα.
Εν τω μεταξύ, την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης.  Το μεσημέρι θα γίνει δεκτός από τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, στη Λευκωσία, από τον οποίο αναμένεται να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.
Επίσης, θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.
Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στον χώρο της ανασκαφής για τον εντοπισμό των οστών των Ελλήνων καταδρομέων, που σκοτώθηκαν το 1974 . Επίσης, θα μιλήσει στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη».