19.11.2019    04:47

Άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα!

Το αδιαχώρητο επικράτησε στα καταστήματα H&M σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου κυριολεκτικά ποδοπατήθηκαν μόνο και μόνο για να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την συλλογή Balmain.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον πανικό που επικράτησε μέσα στο κατάστημα αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κόσμος «μπούκαρε» στα καταστήματα και άρπαζε από τα ράφια και τις κρεμάστες ρούχα στα… τυφλά. Κάποιες κυρίες μάλιστα έπαιρναν διπλά και τριπλά κομμάτια της συλλογής για να βρεθούν παρατημένα λίγες αργότερα στα δοκιμαστήρια ή ακόμα και στις σκάλες του καταστήματος.balmain_2

Και μπορεί η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη χώρα να είναι ίσως η χειρότερη των τελευταίων ετών αλλά ούτε η επιβολή των capital controls ούτε τα επώδυνα μέτρα του τρίτου μνημονίου «φρέναραν» τους προσκεκλημένους της αλυσίδας ρούχων από το να εξαφανίσουν μέσα σε δύο ώρες συνολάκια των 400-500 ευρώ!

Και για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους μέσα σε αυτόν τον χαμό δεν βρέθηκαν μόνο κοριτσάκια με πρότυπο τις αδερφές Kardashian οι οποίες είναι γνωστό ότι διαθέτουν όλα τα σύνολα του οίκου -και δεν μιλάμε για τη συλλογή της H&M, αλλά και γνωστές Ελληνίδες από τον χώρο της σόουμπιζ.balmain-thessaloniki (1)

Τα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους δύο φορές. Την Τρίτη διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για VIP καλεσμένους όπως τραγουδιστές, παρουσιαστές και διάσημες Ελληνίδες blogger και την Τετάρτη τα ρούχα ήταν διαθέσιμα για το κοινό όπου σχηματίστηκαν και οι τεράστιες ουρές που βλέπετε στις φωτογραφίες.kaiti_garbi

Στο μεγάλο πάρτι έδωσε το «παρών» και η Καίτη Γαρμπή η οποία όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso άρπαξε ένα κόκκινο φόρεμα που κρατούσε μία νεαρή κοπέλα λέγοντας της: «Άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα!».

Αγώνα έδωσε όμως και ο στυλίστας της Ελένης Φουρέιρα που έκανα τα… πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει ένα κομμάτι για την γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας.

Ένα πράσινο φόρεμα αγόρασε η Μαρίνα Βερνίκου ενώ ακούγεται πως σήκωσε το μαγαζί η Ρόη Αποστολοπούλου που εικάζουμε πως στην ντουλάπα της πρέπει να βρίσκονται ρούχα του Balmain από την «κανονική» του συλλογή!

balmain-thessaloniki
Ανάλογη κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη

Παροξυσμός επικράτησε και στη συμπρωτεύουσα αφού οι ουρές έξω από τα καταστήματα μας θύμισαν τις ουρές στις τράπεζες μετά την επιβολή των capital controls.

Στην ουρά για να πάρεις 420 ευρώ την εβδομάδα στην ουρά και για να τα ξοδέψεις λοιπόν…

Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα ώστε να τηρείται η τάξη και να αποφευχθούν οι… εξυπνάκηδες που θα προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά.

Βέβαια και μπροστά από την πόρτα του καταστήματος να ήσουν αν δεν έλεγε ο «πορτιέρης» το οκ δεν έμπαινες μέσα.

Η συλλογή του Balmain παρουσιάστηκε ταυτόχρονα σε 260 καταστήματα της αλυσίδας ανά τον κόσμο σε ειδικό VIP χώρο με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

«Ξέρουμε τα Balmain κανονικά είναι πολύ ακριβά. Μόνο έτσι έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε κάποιο κομμάτι» έλεγε μια παρέα κοριτσιών.