23.05.2018    10:02

Ένα… σκαθάρι στους Πειρατές της Καραϊβικής

Ήταν μια είδηση που προκάλεσε διεθνή έκπληξη. Γιατί έως τώρα, ο συνήθης ρόλος για το πρώην μέλος των Σκαθαριών στο σινεμά, ήταν στην παραγωγή ή ηχογράφηση του σάουντρακ μιας ταινίας.

Οι συνήθειες όμως υπάρχουν για να ανατρέπονται και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε για τον διάσημο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο οποίος παίρνει μέρος στην επόμενη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Ωστόσο

Η είδηση αλλά και η ιστορία έχει και τα παράδοξά της. Το δημοφιλές πρώην μέλος των Μπητλς δεν συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας, παίζοντας δίπλα στον Τζίνι Ντεπ ή τον Χαβιέ Μπαρδέμ, που κρατά στην επόμενη ταινία των Πειρατών τον ρόλο του κακού. Οι σκηνές με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ γυρίστηκαν αφότου είχαν ολοκληρωθεί τα άλλα γυρίσματα και βεβαίως θα ενταχθούν στην αφηγηματική ροή της κινηματογραφικής περιπέτειας στο μοντάζ.

Στον δρόμο του Κιθ Ρίτσαρντς

Του Πολ ΜακΚάρντεϊ πάντως έχει προηγηθεί ο Κιθ Ρίτσαρντς των Ρόλινγκ Στόουνς, ο οποίος έπαιξε στην τέταρτη κινηματογραφική περιπέτεια των «Πειρατών της Καραϊβικής» αποσπώντας αντιφατικά σχόλια για την εμφάνισή του στο σινεμά και αποκτώντας άσπονδους φίλους αλλά και οπαδούς.

Προσεχώς στις οθόνες…

Οι επόμενοι «Πειρατές της Καραϊβικής» προγραμματίζονται για τις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2017.