20.10.2018    06:23

Έπιασαν επτά Γεωργιανούς που βασάνιζαν ανθρώπους με σίδερο

Στην εξάρθρωση των αδίστακτων κακοποιών που βασάνιζαν ανθρώπους με σίδερο για να ομολογήσουν πού έχουν τα χρήματά τους, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, συλλαμβάνοντας επτά Γεωργιανούς.

Οι συλληφθέντες αποτελούσαν μια από τις πιο άγριες συμμορίες διαρρηκτών στην Αττική, ενώ οι αρχές τους είχαν υπό στενή παρακολούθηση εδώ και αρκετό καιρό.

Μετά το τελευταίο περιστατικό ληστείας, με θύμα μια 85χρονη στην Κυψέλη, η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε άμεσα και τους συνέλαβε σε περιοχές των νοτίων προαστίων.

Στην κατοχή των Γεωργιανών βρέθηκαν αρκετά από τα κλοπιμαία τους, ενώ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Τελευταίο θύμα της συμμορίας ήταν μια 85χρονη γυναίκα στην Κυψέλη, όπου οι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα της γυναίκας, την χτύπησαν με γροθιές και την έκαψαν με σίδερο, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Ζώνης, τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε χρήματα, την έκαψαν με σίδερο, σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η άτυχη γυναίκα είπε στους δράστες ότι έχει μόνο λίγα ευρώ στο διαμέρισμά της, με τους κακοποιούς να την απειλούν ότι θα την σκοτώσουν.