20.07.2019    11:36

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μανωλόπουλος, ιδρυτής της Space Hellas,

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Δημήτρης Μανωλόπουλος, ιδρυτής της Space Hellas, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο.

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτη οδύνη η οικογένεια της Space Hellas, θρηνεί την απροσδόκητη απώλεια του εμπνευστή, Ιδρυτή και Επίτιμου Πρόεδρου της, Δημήτρη Μανωλόπουλου. Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών το Σάββατο 3/11, αφήνοντας πίσω του ένα πολύ σημαντικό έργο τόσο ως δυναμικός επιχειρηματίας, όσο και ως εξαίρετος άνθρωπος» αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

«Υποκλινόμενη με ιδιαίτερη συγκίνηση, αποχαιρετά το δικό της άνθρωπο, που διακρίθηκε σε όλη του τη ζωή για το μεγάλο πάθος για τη δουλειά του και κυρίως για το μοναδικό τρόπο που διοικούσε και αγαπούσε τους ανθρώπους. Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος ήταν ένας άξιος ηγέτης, οραματιστής, πρωτοπόρος, καθοδηγητής, εργατικός, ευθύς, ακέραιος και ακριβοδίκαιος, ένας χαρισματικός άνθρωπος που υπηρέτησε πάντα τις αξίες του» συνεχίζει.

Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος

Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος γεννήθηκε το 1944. Σπούδασε Electronic Engineering και είχε περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις και στις διεθνείς επιχειρήσεις. Το 1985 σηματοδοτεί το μεγαλύτερο σταθμό της επαγγελματικής του πορείας, με την δημιουργία της Space Hellas μιας ελληνικής εταιρείας με εξειδίκευση στα έργα της υψηλής τεχνολογίας.