20.10.2018    08:28

Αθηνά Ωνάση: Δεν μιλάει σε κανέναν, ούτε στον πατέρα της

Κερδισμένη φαίνεται πως βγήκε τελικά η Αθηνά Ωνάση από τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην πλέον σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ιππέας πήρε πολύ λιγότερα από αυτά που ζητούσε από τη χρυσή κληρονόμο.

Μάλιστα, στο δικαστήριο δόθηκε ένας κόκκινος φάκελος από τον φίλο και συνεργάτη της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξη Μανθεάκη, μέσα στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα call girl.

Αλέξης Μανθεάκης - Αθηνά Ωνάση
                              Αλέξης Μανθεάκης – Αθηνά Ωνάση

Ο Αλέξης Μανθεάκης μίλησε στο «Πρωινό» του AΝΤ1 και έδειξε on camera τον περιβόητο φάκελο που φαίνεται να καθόρισε την έκβαση του διαζυγίου.

«Στον φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη σχέση της Βελγίδας με τον Αλβάρο. Η ερωμένη έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο που έμενε αυτός με την Αθηνά. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ… Έναν μήνα μετά τον γάμο έκαναν σχέση και κράτησε για 8,5 χρόνια, χωρίς η Αθηνά να ξέρει τίποτα. Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της είπε ότι ήταν Αργεντίνος. Η ερωμένη έμαθε από την τηλεόραση ποιος τελικά ήταν ο Αλβάρο. Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν της είπα για τον φάκελο, αλλά ήθελε να μάθει την αλήθεια. Ο Αλβάρο ανεβάζει φωτογραφίες με την καινούργια του σχέση για το show», είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για την τωρινή του σχέση.

Τέλος, ο κ. Μανθεάκης αποκάλυψε ότι η Αθηνά Ωνάση δεν έχει επαφές με κανέναν, ούτε καν με τον πατέρα της.

«Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη για όλους και δεν βοηθάει κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Splash
Splash

 

Splash
Splash

 

Splash
Splash