21.07.2018    01:12

Ακόμη μια αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ακόμη μια αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Πιερία, ο Συντονιστής Πιερίας και αναπληρωτής Γραμματέας Εσωτερικών & Διοικητής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Κώστας Φιλοκώστας, αποφάσισε να αποχωρίσει.

Με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα εξής:

«Ως συντονιστής Πιερίας αυτά τα έξι χρόνια από τη δημιουργία των ΑΝΕΛ, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της συντονιστικής, τους πολιτευτές του νομού που από το 2012 συνυπήρξαμε μαζί σε αγώνες για τα πολιτικά μας “πιστεύω”, περπατήσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο, με γνώμονα και κριτήριο το καλό της χώρας. Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις παραιτήσεις όλων των μελών της συντονιστικής, αλλά και των πολιτευτών, θεωρώ ότι πρέπει να πράξω το αυτονόητο και να κλείσω τελευταίος την πόρτα που άνοιξα πρώτος.

Οι αποφάσεις στην πολιτική είναι συλλογικές και άρα υποχρεούμαι να τις σεβαστώ. Εύχομαι καλή συνέχεια στα στελέχη των ΑΝΕΛ σε όλη την Ελλάδα, αλλά εγώ από σήμερα παύω να συγκαταλέγομαι σε αυτούς. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μας κρίνει όλους από τα πεπραγμένα μας αν είχαν δόλο ή όχι…».