18.07.2019    00:36

Ανδρέας Παλευρατζής: Από τη μάχιμη δικηγορία και το Μητρώο Στελεχών ΝΔ, υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου περιλαμβάνεται πληθώρα υποψηφίων, που κατέρχονται στον πολιτικό στίβο για πρώτη φορά.

Μεταξύ αυτών, είναι και ο δικηγόρος Πειραιώς Ανδρέας Παλευρατζής, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι έχει μακρά πολιτική και κομματική δράση, είναι ένας από τους 43 υποψηφίους, που επιλέχθηκαν από το Μητρώο Στελεχών.

Το βιογραφικό τού Ανδρέα Παλευρατζή, αποτελεί «διαβατήριο» για την πολιτική του πορεία, καθώς είχε διατελέσει μέλος της κεντρικής γραμματείας της ΔΑΠ, πρόεδρος του Συλλόγου Νέων και Ασκουμένων Δικηγόρων Πειραιά, ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων και Ασκουμένων Δικηγόρων.

Επίσης, ως μάχιμος δικηγόρος έχει μία συνεχή 22ετή παρουσία στα ακροατήρια των Δικαστηρίων.

Όπως αναφέρει, μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά, διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του, δηλώνοντας παρών εκεί όπου δίνεται η «μάχη» για την ανάταξη της Ελλάδας, προκειμένου να ξαναβρεί το χαμόγελό της, να αισιοδοξεί ο Έλληνας, να επιστρέψουν η αυτοπεποίθηση και η δημιουργία των αξιών.

Στο πολιτικό του γραφείο στη Νίκαια, περιβάλλεται από έναν μεγάλο αριθμό φίλων του, που πλαισιώνουν με ενθουσιασμό την προσπάθειά του αυτή, αν και δεν προέρχεται από κάποιο πολιτικό τζάκι.

«Αυτή είναι η δύναμή μου» θα πει, δηλαδή οι συγγενείς και οι φίλοι που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από την πολιτική, την επαγγελματική διαδρομή του και την έντονη κοινωνική του δράση.

Σε ερώτηση ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο κ. Παλευρατζής απάντησε, ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από τις επαφές του με τον κόσμο είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς καταδεικνύουν ότι ο λαός επιθυμεί την πολιτική αλλαγή και εμπιστεύεται τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επισημαίνει δε, πως η αποδοχή αυτή του πολιτικού λόγου και του ρεαλιστικού κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ καταδεικνύει, ότι η ΝΔ οδηγείται σε μια ξεκάθαρη νίκη, που θα αναδείξει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, η οποία, μετά από 10 χρόνια κρίσης, θα αναλάβει υπεύθυνα να βγάλει τη χώρα από την κρίση, τονίζοντας:  «Μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, που θα προχωρήσει σε συνεργασίες, όχι με σκοπό την αναζήτηση μιας συγκυριακής κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά με μόνο γνώμονα το συμφέρον του τόπου, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας»…