23.09.2019    13:06

Ανδρέας Σπυράκος: Η νίκη έρχεται με νέα αντίληψη, νέους ανθρώπους με ήθος και αξιοπρέπεια

Πλήθος βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών αλλά και τοπικών αρχόντων και εκατοντάδες φίλοι του κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό και τίμησαν με την παρουσία τους την κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου Δυτικού Τομέα Αθήνας Ανδρέα Σπυράκου.

Ο υποψήφιος με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική του Γιώργου Πατούλη, έχει μπει δυναμικά στο «φότο φίνις» των εκλογών της Κυριακής.

Ο Ανδρέας Σπυράκος αναφέρθηκε στο «ανύπαρκτο έργο», όπως είπε, της απελθούσας περιφερειακής αρχής της Ρένας Δούρου, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά που θα κάνει ο ίδιος, αν εκλεγεί, για τις συνοικίες της Δυτικής Αθήνας.

Όλοι οι ομιλητές, αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ανδρέα Σπυράκο, τονίζοντας ότι «τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στο νέο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ο οποίος αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους την ώρα που μιλούσε για τον Ανδρέα Σπυράκο.

Δείτε εικόνες και video από την εκδήλωση: