20.10.2018    10:45

Βίντεο αλα Τσίπρα από τον Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως… ζήλεψε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά τη «μάχη» που δίνει για το επικείμενο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Προκειμένου να πείσει τους πολίτες να εγκρίνουν τη συμφωνία, ο σκοπιανός πρωθυπουργός έχει επιστρατεύσει όλα τα μέσα, και κυρίως τα Social Media.
Μετά το… μπαράζ αναρτήσεων με φωτογραφίες και βίντεο στα οποία μάλιστα κάνει ειδική αναφορά σε σημεία της συμφωνίας, σειρά είχε ένα σποτάκι στο οποίο πανηγυρίζει για την πρόσκληση της χώρα του στο ΝΑΤΟ.

Στο σποτ, ο Ζάεφ δείχνει εικόνες από τις φιέστες που διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο αλλά και την παρουσία του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στέλνοντας το μήνυμα πως «είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν».

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά -κατά την προσφιλή πλέον τακτική του- ο σκοπιανός πρωθυπουργός «ξεχνά» να αναφέρει τον προσδιορισμό «Βόρεια» πριν από τον όρο «Μακεδονία», όπως έκανε και στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και συνεχίζει να κάνει σε καθημερινή βάση.

«Συνεχίζουμε γενναία και αποφασιστικά! Η Μακεδονία στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ» αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Силите што нѐ делат, не се толку силни како силите што нѐ обединуваат. Силите што нѐ обединуваат се датумот за преговори со ЕУ и поканата за членство во НАТО.

Продолжуваме храбро и одлучно! #Македонија во #НАТО и #ЕУ! #ОдимеНапред! pic.twitter.com/YKDcyCLUNP

— Зоран Заев (@Zoran_Zaev) 18 Ιουλίου 2018