20.11.2017    06:02

Γεννηματά: Έχουν δεχτεί τα πάντα και προσπαθούν να πείσουν ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε «πολιτικά απομονωμένη και το χειρότερο κοινωνικά μετέωρη» εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η κ. Γεννηματά υπογράμμισε για την διαπραγμάτευση ότι: «Έχουν δεχτεί τα πάντα και προσπαθούν να πείσουν το εσωτερικό του κόμματός τους ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά αλλά κάποιοι άλλοι φταίνε» για να συμπληρώσει πως:

«Χτυπάω το καμπανάκι εδώ και καιρό γι αυτήν την κυβέρνηση που δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα με ασφάλεια από την κρίση»

Η κ Γεννηματά μίλησε για δικές της πρωτοβουλίες ώστε να βοηθηθεί η χώρα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «έχω παρέμβει όσο μπορώ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα για να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στις ακραίες απαιτήσεις των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση πως κοροϊδεύει μονίμως τον ελληνικό λαό καθώς επεσήμανε ότι: «Το 2016 μας έλεγαν: σώσαμε τις συντάξεις και τώρα τις κόβουν, κρατήσαμε ψηλά το αφορολόγητο και τώρα το κατεβάζουν, σώσαμε τη ΔΕΗ και τώρα την πουλάνε»

Τέλος υπογράμμισε πως: «Η κυβέρνηση είναι πολιτικά απομονωμένη και το χειρότερο κοινωνικά μετέωρη. Φτωχοποίηση των πάντων. Αυτή είναι η γραμμή της»