23.10.2018    03:12

Γιατί κινδυνεύει με τιμωρία ο Μιλιβόγεβιτς από την UEFA

Το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο «Μάξιμιρ» ανάμεσα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τους Κροάτες μάλλον θα έχει και συνέχεια. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ αναμένεται να προβεί σε καταγγελία στην UEFA για τον άσο των ερυθρόλευκων, λόγω του καπέλου του Ερυθρού Αστέρα που φορούσε, με το οποίο επέλεξε να κάνει δηλώσεις.

Οπως παρουσιάζει μάλιστα ο κροατικός Τύπος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον παίκτη του Ολυμπιακού και τον Αντολιτς. Ο ποδοσφαιριστής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήταν ο πρώτος που του ζήτησε να βγάλει το καπέλο λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Βγάλε το καπέλο! Αυτό που κάνεις είναι μία φθηνή και μεγάλη προβοκάτσια. Εδώ δεν είναι ματς του Ερυθρού Αστέρα. Με τον Ολυμπιακό παίζεις και πρέπει να φοράς καπέλο της ομάδας σου».

Με τον Μιλιβόγεβιτς να απαντά «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω το καπέλο. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα. Δηλαδή είναι πιο μεγάλη πρόκληση το να φοράς καπελάκι του Ερυθρού Αστέρα από το να έχεις καπελάκι της Ντιναμό;». Αν πάντως γίνει πραγματικότητα η καταγγελία της κροατικής ομάδας, δεν αποκλείεται ο Μιλιβόγεβιτς να κινδυνεύσει με τιμωρία από την UEFA.