19.02.2018    04:22

Γιατί ο Καμίνης δεν σήκωσε το τηλέφωνο στην Γεννηματά 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά εμφανίζεται ενοχλημένη από την κριτική που της άσκησε ο δήμαρχος Αθηναίων -και υποψήφιος- Γιώργος Καμίνης, ο οποίος χαρακτήρισε «προσχηματική» την απουσία της από τη συζήτηση-ψηφοφορία στη Βουλή, για την αλλαγή φύλου.

Χθες ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥ. Βασίλης Κεγκέρογλου υποστήριξε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε στον κ. Καμίνη -ήταν στις Βρυξέλλες-, αλλά εκείνος δεν απάντησε.

«Τον Γιώργο Καμίνη τον εκτιμώ απεριόριστα, αλλά έπεσα από τα σύννεφα. Δεν σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει τη Γεννηματά ή εμένα να ρωτήσει, αλλά μιλάει στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες» είπε ο κ. Κεγκέρογλου (Real Fm).

Όπως είπαν, πάντως, αυτόπτες μάρτυρες την ώρα του τηλεφωνήματος της κ. Γεννηματά, ο κ. Καμίνης ήταν δίπλα στον πρόεδρο του Ευρ. Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος εκείνη την ώρα ομιλούσε.
Συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων απέφυγαν να απαντήσουν στον κ. Κεγκέρογλου, σημειώνοντας πως «το σημαντικό είναι ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε, ευχαριστούμε όσους το ψήφισαν».