08.12.2019    17:13

Γρηγόρης Πετράκος για την καμπάνια κατά του Aids: Έχω αηδιάσει με τους politically correct και θα ρίχνω κράξιμο στο εξής!

Μια… αγανακτισμένη ανάρτηση έκανε χθες ο Γρηγόρης Πετράκος, εξαιτίας μιας φωτογραφίας για μια καμπάνια κατά του Aids που είδε σε λεωφορείο. Συγκεκριμένα, βλέποντας ο τραγουδιστής και σύντροφος της Θεοφανίας Παπαθωμά, την παρακάτω φωτογραφία, πηγαίνοντας την κόρη του στο σχολείο, έγραψε το εξής μήνυμα:

“Αυτή η φωτογραφία με τους δύο λάγνους καραφλομουσάτους (φυσικά με tattoo στο λαιμό για να είναι in..) , καμπάνια τάχα κατά του Aids, βρισκόταν τεράστια κολλημένη σε όλο το πίσω μέρος του λεωφορείου μπροστά μου το πρωί όπως πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο. Η μόνη ατάκα που έγραφε επάνω ήταν “i m positive”… Από αυτό, ένα παιδί που κάθεται στη στάση και τους βλέπει πρέπει να “ευαισθητοποιηθει” για το Aids? Βλέπει δύο άντρες να δίνουν φιλάκι τρυφερό και λέει i m positive… Όχι ρε εγώ δεν είμαι… Και όλα αυτά όχι σε ένα περιοδικό για μεγάλους αλλά Γιγαντοαφισα στο ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ που πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Έχω αηδιάσει με τους politically correct και θα ρίχνω κράξιμο στο εξής! Αρκετά με την αυτοδιαφήμιση σας!”

Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με τη «Θετική Φωνή» και την δημιούργησαν λίγο πριν από την Παγκόσμια Ημέρα AIDS με τον τίτλο «I’m Positive 2019». Στόχο έχει να μιλήσει με απλά λόγια για την ασθένεια από την οποία πάσχουν στην Ελλάδα 17.389 άτομα (στοιχεία 2018) και όμως κανείς δεν μιλά ανοιχτά γι’ αυτήν.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου