19.12.2018    06:43

Διαζύγιο Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου:Τα ασφαλιστικά,η διατροφή,οι κατηγορίες,η επιμέλεια

Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της Τζίνας Αλιμόνου ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους τελικά, τα κέρδισε εκείνη. Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών το δικαστήριο αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή, για την ίδια και τα τέκνα της, ύψους 34,500 ευρώ.

Η διατροφή στη Τζίνα Αλιμόνου και η μετακόμιση

Όπως γράφεται στο Πρώτο Θέμα, με την ίδια απόφαση ορίστηκε ότι το ποσό τη διατροφής θα πηγαίνει απευθείας στη μητέρα που έχει την επιμέλεια των παιδιών, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Το ύψος της διατροφής για τη μεγάλη κόρη θα είναι 8,000 ευρώ τον μήνα, ενώ για το καθένα από τα τρίδυμα, ανέρχεται στις 7,500 ευρώ. Τέλος, 4,000 ευρώ μηνιαίως θα εισπράττει η Τζίνα Αλιμόνου μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, ο επιχειρηματίας θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης προς αποφυγή ερίδων και τεταμένων καταστάσεων που θα απέβαιναν σε βάρος των παιδιών και να μετακομίσει σε άλλη κατοικία. Η Τζίνα Αλιμόνου με τα παιδιά θα παραμείνουν στην κατοικία της Φιλοθέης με όλον τον εξοπλισμό που διαθέτει το σπίτι.

Η επικοινωνία του Βαρδινογιάννη με τα παιδιά

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, καθώς και δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όταν θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες μέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους.