18.06.2018    22:02

Δ. Καμμένος: Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με χρήση του όρου «Μακεδονία»

«Όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στη χρήση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια», υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πως αυτή είναι βασική αρχή του κόμματός του και διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν ένα όνομα, που θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία».

«Ακόμα δεν έχουμε δει τις θέσεις και τις ενστάσεις της ΝΔ», είπε για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επανάλεβε τη στήριξη των ΑΝΕΛ στον υποουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

«Στηρίζουμε απόλυτα τον κ. Κοτζιά. Αν και έχουμε διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υποσκάπτουμε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να βρεθεί μια αξιοπρεπής και έντιμη λύση»,  πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, λέγοντας πως «πρέπει να πάψουν τα γελάκια και η χαλαρότητα, καθώς τα πράγματα είναι σοβαρά».

«Εμείς είμαστε οι δυνατοί στο τραπέζι. Εμείς είμαστε μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Σχολιάζοντας τη νέα αίτηση για άδεια που κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο να δοθεί άδεια σε έναν δολοφόνο. Είναι ντροπή για τη Δημοκρατία».