17.01.2019    03:36

Εισαγγελέας Ράικου για Novartis: Προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια τα δημοσιεύματα

Στην αντεπίθεση περνά εκ νέου η εισαγγελέας Εφετών Ελένη Ράικου, με αφορμή νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» με τίτλο «Novartis: Τα χρήματα & οι πληρωμές στον σύζυγο της Ράικου».

«Προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια», είναι η απάντηση του περιβάλλοντός της για το δημοσίευμα που εμφανίζει εκ νέου το σύζυγό της, γιατρό στο επάγγελμα, να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis. Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση «καταλύτη για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis και τις δικαστικές έρευνες αποτελεί η αποκάλυψη της ‘Νέας Σελίδας’ περί ύπαρξης κοινού λογαριασμού της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς με τον στρατιωτικό γιατρό σύζυγό της, που δεχόταν χρήματα από την Ελβετία και τον τροφοδότη-λογαριασμό του πολυεθνικού κολοσσού».

Όπως επισημαίνουν κύκλοι της εισαγγελικής λειτουργού:

«Αποκαλύφθηκε σήμερα η πολιτική δίωξη που υφίσταται με τη συνδρομή του «Ρασπούτιν» , όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, ο οποίος στην προσπάθεια του να διασωθεί κατασκεύασε άλλη μία μυθοπλασία για έμβασμα – εμβάσματα σε λογαριασμό του συζύγου της στο Ηνωμένο Βασίλειο χιλιάδων ευρώ». «Τα fαke news όμως, ως προεκλογικά τεχνάσματα έχουν κοντά ποδάρια. Έρχεται η κατάλληλη ώρα που θα λογοδοτήσουν όσοι κατασκευάζουν κατ’ επάγγελμα ψευδείς ειδήσεις», προσθέτουν οι κύκλοι της εισαγγελέα και καταλήγουν λέγοντας ότι «έχει μεγάλη υπομονή και δεν βιάζεται».