24.02.2019    08:07

Εκτός «Ώρας Αποφάσεων» ο Γ. Ραγκούσης επειδή μίλησε στο συνέδριο της Συμπαράταξης

Εκτός «Ώρας Αποφάσεων» τέθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης, μετά την αποδοχή της πρόσκλησης για να μιλήσει στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οι ιδρυτές της «Ώρας Αποφάσεων» Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος και Γιώργος Φλωρίδης, με κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι «η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά. Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί».

«Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ, είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν», συμπληρώνει η «Ώρα Αποφάσεων».

Σε σχόλιό του στο Facebook, ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε την ανακοίνωση της «Ώρας Αποφάσεων» απίστευτη και «όχι πολύ προοδευτική», τονίζοντας πως στο συνέδριο μίλησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.