19.04.2019    10:28

Ενστολοι πιάστηκαν στα χέρια στο κέντρο των Χανίων

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο των Χανίων, με πρωταγωνιστές δύο ένστολους που φαίνεται να διαπληκτίστηκαν σε κοινή θέα.

Πρόκειται για αστυνομικό της ομάδας Δίκυκλης Αστυνομίας (ΔΙ.ΑΣ.) και σωφρονιστικό υπάλληλο-φύλακα της εξωτερικής φρουράς φυλακών, όπου στην αρχή της οδού Πειραιώς, στη συμβολή με τη Σκαλίδη, άρχισαν να διαπληκτίζονται και ούτε λίγο-ούτε πολύ πιάστηκαν στα χέρια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zarpanews.gr

Αμεσα κινήθηκαν στο σημείο συνάδελφοί τους αστυνομικοί της άμεσης δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο που φέρεται να επιτέθηκε στον αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ., ενώ ο δεύτερος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως το επόμενο διάστημα.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της έντονης αντιπαράθεσης των δύο ενστόλων, κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες ώρες.