17.06.2019    20:59

Επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από ομιλία του Βούτση

Επίθεση δέχθηκαν χθες το βράδυ (6/3/2017) τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωση της η τοπική Ομάδα Μελών.
«Χθες το βράδυ λίγη ώρα μετά την εξαιρετικά ουσιαστική και πετυχημένη εκδήλωση της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών με ομιλητή τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων σύντροφο Νίκο Βούτση με θέμα τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τα γραφεία μας στις Αχαρνές έγιναν για μια ακόμα φορά στόχος επίθεσης και δολιοφθοράς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών:

«Χθες το βράδυ λίγη ώρα μετά την εξαιρετικά ουσιαστική και πετυχημένη εκδήλωση της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών με ομιλητή τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων σύντροφο Νίκο Βούτση με θέμα τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τα γραφεία μας στις Αχαρνές έγιναν για μια ακόμα φορά στόχος επίθεσης και δολιοφθοράς.

Είναι πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια που συμβαίνει το φαινόμενο αυτό. Άλλοτε οι φασίστες, άλλοτε διαρρήκτες και σήμερα κάποιοι άγνωστοι που δεν θέλησαν να φανερώσουν τις πραγματικές προθέσεις και την ταυτότητα τους, δημιουργούν ένα περίεργο γαϊτανάκι συμπτώσεων που παύουν στην πραγματικότητα να είναι συμπτώσεις. Εξάλλου η συχνότητα με την οποία συμβαίνουν τα περιστατικά αυτά τα τελευταία χρόνια το επιβεβαιώνει.

img_4731