26.09.2018    02:57

Η ΝΔ σήκωσε το γάντι και απαντάει σε Καμμένο για Σαββίδη και τα περί πλαστογραφίας των 12 βουλευτών

12 βουλευτές της ΝΔ με κοινή τους δήλωση που συνυπογράφουν έδωσαν απάντηση στον Πάνο Καμμένο με αφορμή όσα ανέφερε σε σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.
«Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμμένου για «πλαστογραφημένα έγγραφα βουλευτών της Ν.Δ.» που απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την φωτογραφική τροπολογία της Κυβέρνησης, προστίθεται στις γνωστές φαντασιώσεις του εταίρου του κ. Τσίπρα», αναφέρουν και προσθέτουν:
«Ας μην ψάχνει, λοιπόν, ο κ. Καμμένος για εσωτερικά προβλήματα στη Ν.Δ. Άλλωστε πολλά έχει στο εσωτερικό της Κυβέρνησης και του Κόμματός του μετά μάλιστα και τη σημερινή του πιρουέτα για ταύτιση των ΑΝΕΛ με το «παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ».
Και για να μην επανέρχεται καθημερινά του επισημαίνουμε ότι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος έχει ταχθεί κατά της συγκεκριμένης χαριστικής τροπολογίας».
Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υπογράφουν τη συγκεκριμένη δήλωση είναι οι εξής: Σ. Αναστασιάδης, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Κ. Γκιουλέκας, Γ.Καρασμάνης, Γ. Κασαπίδης, Ντ. Μπακογιάννη, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος, Κ.Κοντογεώργος, Κ. Κουκοδήμος, Κ. Τζαβάρας.