21.03.2018    01:05

Η Ντόρα, ο Άδωνις και το «πάρε – δώσε» κυβερνητικού με τις ελεγκτικές αρχές

Στην Τήνο

Με το πρώτο πλοίο για την Τήνο ταξίδεψε το περασμένο Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έμεινε έως τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Ο πρόεδρος της ΝΔ διατηρεί σπίτι στο νησί και πολλές φορές επιλέγει την Τήνο για να ξεκλέψει λίγες ώρες ξεκούρασης. Το ταξίδι αυτό ήρθε λίγε ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του και πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Γενέθλια στις Βρυξέλλες

Γενέθλια είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και τα πέρασε στις Βρυξέλλες. Ο έλληνας επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής έκλεισε τα 64 έτη και όπως λέει και στους συνεργάτες του, συνεχίζουμε ακάθεκτοι…

Η Ντόρα, ο Άδωνις και η αποχώρηση

Να καταγγείλουμε την κυβέρνηση που καταπατάει κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία με τα νέα μέτρα και να φύγουμε από την αίθουσα της ολομέλειας πρότεινε ο Μάκης Βορίδης στην συνεδρίαση των γαλάζιων Τομεαρχών το πρωί της Παρασκευής ενω μαζί του συμφώνησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Αντίθετη άποψη όμως είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης που πρότεινε η ΝΔ να ζητήσει ονομαστική για τα μέτρα. Μαζί του υπερθεμάτισε και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Φανταστείτε μάλιστα πως η πρωην υπουργός μονολογούσε φωναχτά, ποια εγώ, συμφωνώ με τον Άδωνι…

Πάρε δώσε…

Ποιο μέλος της κυβέρνησης έχει πάρε δώσε με τις ελεγκτικές αρχές; Λόγω της πρότερης επαγγελματικής του ενασχόλησης όπου φαίνονταν σαν εκπρόσωπος της εταιρίας έχει μεγάλα μπλεξίματα και οι πληροφορίες λένε ότι είναι ενα βήμα πριν οι αρχές δημεύσουν περιουσιακά του στοιχεία..