15.10.2018    23:27

Η Selfie του Βασίλη Λεβέντη στη Βαρβάκειο (εικόνα)

Tην Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Α΄Αθήνας Μάριο Γεωργιάδη.

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλούς πολίτες που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην αγορά για να κάνουν τα ψώνια της Καθαρής Δευτέρας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σύνολο τους οι πολίτες που συνομίλησαν με τον κ. Λεβέντη, του ζήτησαν να παραμείνει προσηλωμένος στην εθνική στρατηγική, έτσι όπως την εκφράζει τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα στα ζητήματα που αφορούν την αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής για να βγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, δεσμεύτηκε στους συνομιλητές του, ότι θα είναι πάντα δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση, ζήτησε όμως και ο ίδιος να ενισχύσουν, με την ψήφο τους οι πολίτες,την Ένωση Κεντρώων, ώστε να αυξηθεί η πίεση μέσα στην Βουλή και να εξευρεθούν λύσεις που θα ωφελήσουν ολόκληρη την κοινωνία.

Κατά την επίσκεψη του ο Βασίλης Λεβέντης έβγαλε σελφι, την οποία ανέβασε στο instagram ο Μάριος Γεωργιάδης, με τη λεζάντα «Στον αγώνα με τους προέδρους!».