20.04.2018    10:01

Θεοδωράκης: Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές

Στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του (αφαίρεσε με επιτυχία όγκο) αναφέρεται ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αφού σημειώνει ότι όλα πήγαν καλά, δηλώνει έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες.
Ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος πριν μερικές ημέρες εγχειρίστηκε, επιστρέφει και πάλι δυναμικά, καθώς στις 18:00 σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:
«Καλημέρα καλημέρα!
Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες).
Σας ευχαριστώ όλους.
Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.
Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».
Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας – γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.
Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πουμε αναλυτικά άμεσα.
Καλημέρα!».