20.02.2019    08:24

Και επίσημα στα πράσινα ο Βιγιαφάνες

Η τεράστια ιστορία της ομάδας έκανε τον Λούκας Βιγιαφάνιες να μην σκεφτεί δεύτερη φορά την πρόταση των πράσινων, όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ παράλληλα σχολίασε την παράδοση Ατγεντινών ποδοσφαιριστών που υπάρχει στον σύλλογο και δήλωσε έτοιμος να γράψει ιστορία με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες ως παίκτης του Παναθηναϊκού:

– Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες αλλά τελικά κατέληξες στον Παναθηναϊκό. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;
«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Και πολύ γνωστός παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ελλάδα. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Όταν έμαθα για την πρότασή του, είπα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είμαι ήρεμος σαν χαρακτήρας και έτσι αντέδρασα με ψυχραιμία όλο αυτό το διάστημα. Όλα πήγαν καλά».

– Νιώθεις έτοιμος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση;
«Ναι, νιώθω έτοιμος. Ελπίζω να γράψω τη δική μου ιστορία στον Παναθηναϊκό. Αυτό θέλω. Γι’ αυτό ήρθα εδώ».

– Ξέρεις ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη παράδοση Αργεντινών ποδοσφαιριστών. Είσαι ο 17ος και έχεις βαρύ φορτίο από το παρελθόν…
«Ναι, το γνωρίζω καλά. Έπαιξε πολλά χρόνια ο Ρότσα στην ομάδα. Αλλά εγώ προτιμώ τον Έκι. Πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του και στον Παναθηναϊκό. Είναι πραγματικά ξεχωριστός. Όμως η δική μου επιθυμία είναι να γράψω τη δική μου ιστορία στην ομάδα και μαζί να φτάσουμε σε μεγάλες επιτυχίες».