23.08.2019    13:15

Καμμένος για Τσίπρα: Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba – Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας…

Το δράμα που περνά ο Πάνος Καμμένος, μετά την απώλεια της εξουσίας συνεχίζεται με επιθέσεις κατά Τσίπρα και με υπονοούμενα ότι θα κάνει αποκαλύψεις. Βεβαίως, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που πλέον δεν έχει κοινοβουλευτική ομάδα και παραπονείται ότι τον πούλησε ο πρώην συνέταιρός του, θυμήθηκε να τα πει όλα αυτά.

Η απασφάλιση του Καμμένου συνεχίζεται σταδιακά και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε μέχρι που θα φτάσει κι αν θα κάνει την κυβέρνηση… Κούγκι με τα όσα γνωρίζει. Κι αν βεβαίως από τον ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει με ανάλογες αποκαλύψεις σε μια «ωραία ατμόσφαιρα» που θα μας συνοδεύει μέχρι τις εκλογές.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ο Πάνος Καμμένος τονίζει μεταξύ άλλων: «Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba» αναφέρει. «Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο».

Σε μια έξαρση πίκρας ο Καμμένος λέει για τη διάλυση της Κ.Ο. «Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου. Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων  σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία αναφέρει δε, ότι «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν».

Ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί μάλιστα για τα στοιχεία που γνωρίζει από τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας… Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας» προειδοποιεί.

Κατά Κοτζιά και Βούτση

«Ο Κοτζιάς έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο ΥΠΕΞ μέσα από το σύστημα για τις βίζες. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω» αναφέρει ο κ. Καμμένος για τον τέως υπουργό Εξωτερικών, εμμένοντας στα όσα υποστηρίζει.

Για τον Νίκο Βούτση παρατηρεί ότι «είναι ο χειρότερος πρόεδρος της Βουλής που έχει περάσει ποτέ». «Του είπα: Αυτό που κάνεις είναι άδικο. Εγώ για σένα (για τον γιο σου) απολογούμην τέσσερις ώρες στις ΗΠΑ» σημειώνει, κατηγορώντας τον για θεσμική εκτροπή.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βάλλει και κατά των τέως βουλευτών του. «Η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε».