11.12.2018    16:49

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Μπενζεμα

Σοβαρά μπλεξίματα έχει πλέον με το νόμο ο Καρίμ Μπενζεμά. Στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης απαγγέλθηκαν από δικαστήριο των Βερσαλιών κατηγορίες για εκβιασμό και συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία που μπορεί να επιφέρουν ακόμη και πενταετή φυλάκιση!

Ο Γάλλος επιθετικός, που πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με το περιβόητο sex tape, κάτι που φέρεται να ομολόγησε και ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου, αν και ο δικηγόρος του το διαψεύδει.

Η εισαγγελική αρχή είχε ζητήσει επταετή φυλάκιση για τον ποδοσφαιριστή και πρόστιμο 100.000 ευρώ. Εφόσον ο Μπενζεμά καταδικαστεί, το μέλλον του στη Ρεάλ, ακόμη και στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι εξαιρετικά δυσοίωνο.

Παράλληλα, η γαλλική εφημερίδα «Le point» αναφέρει ότι ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ενδεχομένως να εμπλέκεται και σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης, έχοντας σχέση με το σκάνδαλο «Air Cocaine», το 2013.

Τότε, είχαν συλληφθεί δύο πιλότοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με τους δυο τους να καταφέρνουν να ξεφύγουν από τα χέρια της Αστυνομίας στη Δομινικανή Δημοκρατία, δια μέσου της θαλάσσιας οδού.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Μπενζεμά φέρεται ως ύποπτος για συμμετοχή και σε αυτό το θέμα, με τη συγκεκριμένη μέρα να είναι τέτοια που θα θέλει σίγουρα να τη σβήσει γρήγορα από το μυαλό του…