21.10.2018    16:38

Κλήρωση χωρίς προκήρυξη στη Super League

Η τελευταία ενημέρωση που βγαίνει από τη Super League είναι ότι θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές για την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Φως – εν μέρει – βγαίνει από την Εκτακτη Γενική Συνέλευση στη Super League. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, θα διεξαχθεί κανονικά η κλήρωση του πρωταθλήματος χωρίς όμως να έχουν υπογράψει οι 16 ΠΑΕ την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η κάθε ομάδα πρέπει να ξέρει να κανονίσει, δηλαδή, αεροπορικά και να κλείσει εισιτήρια για την πρώτη αγωνιστική που ίσως και να μην γίνει στις 25/8 όπως είναι προγραμματισμένο.

Το χρονικό

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ έφταναν στα γραφεία της Super League χωρίς να είναι βέβαιοι ότι θα έχουμε κανονικά υπογραφή της προκήρυξης και κλήρωση του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι θα έχουμε αναβολή, με την υπόθεση να αναβάλλεται για την Δευτέρα (13/8) λόγω καθυστέρησης του νομικού συμβούλου της ΕΡΤ.

Εν τω μεταξύ, ο Αλέξης Κούγιας – εν μέσω έντασης – έθεσε θέμα εγγυήσεων για τις 9 ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Nova (1+1 χρόνια), λόγω του ότι οι άλλοι 7 έχουν κλειστό διετές με την ΕΡΤ.