20.02.2019    08:29

Κρέτσος: Δεσμευτικές, αλλά όχι και σεβαστές, οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης

«Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, αλλά όχι και σεβαστές» δήλωσε τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98,0 o γραμματέας Ενημέρωσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει τις αποφάσεις όποιες και αν είναι». Επανέλαβε δε, τη δήλωση του Νίκου Παππά«πως αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός τότε υποχρέωση της Πολιτείας είναι να επιστρέψει στο σύνολό του τα χρήματα στους δικαιούχους».

«Τα χρήματα θα λείψουν από άλλες δράσεις για την αντιμετώπιση των ανθρώπων που κινούνται στα όρια της φτώχειας, αλλά όμως η Πολιτεία θα κάνει ό,τι νόμιμο προβλέπεται» πρόσθεσε μάλιστα.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ που εργάζονται σε μη αδειοδοτημένα κανάλια και μπορεί να χάσουν την δουλειά τους ανέφερε ότι «στην περίπτωση αυτή προβλέπεται ειδική στήριξη, μέσα από επιδόματα ανεργίας με βάσει τη συλλογική σύμβαση εργασίας που υπάρχει από το 2009».

Ο κ. Κρέτσος υποστήριξε επίσης πως μια κλειστή ομάδα ολιγαρχών είχε στα χέρια της όλα τα προηγούμενα χρόνια ΜΜΕ, αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που δεν ρύθμισαν το τηλεοπτικό τοπίο χρωστούσαν στην διαπλοκή και δεν προχωρούσαν στον διαγωνισμό.