19.03.2018    22:29

Κωδικός Angie Dickinson, ο Καμμένος και το kourdisto portocali

Σοβαροί να είσαστε.

Ο μόνος που θα μπορούσε να φέρει σε πέρας την επιχείρηση «Κωδικός Angie Dickinson» στο πλευρό του Ολάντ είναι ο Πάνος Καμμένος.

13-big

Είναι ο πιο περπατημένος υπουργός της κυβέρνησης και ο μόνος που έχει στο γραφείο του φωτογραφικό υλικό από όλες τα κορίτισια-κουκλάρες που υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις, στη Βουλή και στα Σώματα Ασφαλείας.

parmenion-2015-3

Το συγκεκριμένο πολύτιμο Αρχείο του Πάνου μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια εκείνο του συγχωρεμένου Giulio Andreotti-του σχεδόν αιωνόβιου πρωθυπουργού της Ιταλίας που είχε στενές σχέσεις με την Ιταλική Μαφία (οι αντίπαλοί του ένας μετά τον άλλον έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα) ενώ ο ίδιος πέθανε πολύ πρόσφατα από βαθιά γεράματα διαψεύδοντας εκείνο το «όλα εδώ πληρώνονται».

Ο Πάνος μάλιστα έχει αναλάβει να εκπαιδεύσει στον ανορθόδοξο πόλεμο ακόμη και τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά.

Ετσι όταν η Περιστέρα ακούσει στο τηλέφωνο να της λέει ο Αλέξης

-Αγάπη μου έχω να πάω σε μια εκδήλωση της Σχολής Ευελπίδων με τον Πάνο…

θα πρέπει να σημάνει κόκκινος συναγερμός καθότι η εκδήλωση θα μπορούσε να είναι εξίσου εντυπωσιακή με την Ευρυδίκη!

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί από το 15minutes.gr

soulioti11

Η Ευρυδίκη Σουλιώτη, μια πανέμορφη, ψιλή και εντυπωσιακή υπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας θα γίνει η «σκιά» του Φρανσουά Ολάντ όταν σε λίγες ημέρες θα πατήσει το πόδι του στην Αθήνα. Ήδη από χθες έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες σε συνεργασία με Γάλλους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το Βηματοδότη, η Βουλή γέμισε με Γάλλους μυστικούς αστυνομικούς, μέλη της ασφάλειας του κ. Ολάντ οι οποίοι τσέκαραν τα πάντα.

soulioti8

Επιθεώρησαν όλους τους χώρους του ελληνικού κοινοβουλίου στους οποίους θα περιηγηθεί ο Γάλλος πρόεδρος, ενώ συνεννοήθηκαν με τους Έλληνες συναδέλφους τους για όλες τις λεπτομέρειες: Από του από ποια είσοδο θα μπει ο πρόεδρος της Γαλλίας στην ελληνική Βουλή, μέχρι το ποιοι θα κάθονται δίπλα του.

soulioti21

Όσον αφορά το πρόσωπο της ελληνικής αστυνομίας το γενικό πρόσταγμα θα το έχει η Ευρυδίκη Σουλιώτη, η υπαστυνόμος, η οποία είναι δυναμική και μιλά άπταιστα και γαλλικά.

soulioti4

Η Ευρυδίκη, μάλιστα αποφοίτησε επιτυχώς τον περασμένο Ιούλιο το σχολείο για το Πλατινένιο Σήμα στο VIP Protection. Εκπαιδευτής ήταν ο ειδήμων επί του θέματος, Ντορόν Μπαλασάν, Senior Shooting και Tactical instructor στην IDF.  Το Σχολείο απευθυνόταν σε ήδη κατόχους του Χρυσού σήματος της IKMF (Team Leader) και ο τίτλος που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες σε αυτό είναι ο VIP Security Manager. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διεξαγωγή του αποτελεί ακόμη μία πολύ μεγάλη επιτυχία της IKMF Greece, αφού το σχετικό Σχολείο διεξήχθη για πρώτη φορά παγκοσμίως εκτός Ισραήλ από την IKMF.

01-Platinum_tholo

Το Πλατινένιο σήμα είναι το τελευταίο στη σειρά και ανώτερο όλων σήμα, το οποίο πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του έχει την απαιτούμενη γνώση και ικανότητα προκειμένου να οργανώσει και να διευθύνει μία εταιρεία σωματοφυλάκων,  με πολλές ανεξάρτητες ομάδες διαφόρων καθηκόντων υπό την καθοδήγησή του.

04-Platinum

Στο Σχολείο για το Πλατινένιο σήμα, ενώ συνεχίζεται αμείωτη η πρακτική εξάσκηση σε θέματα που αφορούν την προστασία του VIP, δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση σε θεωρητικά ζητήματα, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για μία σφαιρική αντίληψη και γνώση του θέματος.

soulioti4

Τι είναι η International Krav Maga Federation (IKMF)

Το 1978, ο Ίμι από κοινού με πολλούς μαθητές του δημιούργησαν την Krav Maga Association (Ένωση Κραβ Μαγκά), η οποία ως στόχο είχε την προώθηση των μοναδικών τεχνικών του Κραβ Μαγκά στο Ισραήλ και σε όλον τον κόσμο.

Η ανάγκη ύπαρξης της International Krav Maga Federation (IKMF) έγινε σαφής στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν το Κραβ Μαγκά (ΚΜ) εξαπλώθηκε πέρα από τα σύνορα του Ισραήλ. Εκείνη την περίοδο, η τότε Krav Maga Association ήταν χωρισμένη σε παρατάξεις και αντιμετώπιζε λειτουργικά προβλήματα, εξαιτίας των διχογνωμιών που υπήρχαν στους κόλπους των υψηλόβαθμων εκπαιδευτών της. Τότε ο Ίμι αποφάσισε να ιδρύσει μια νέα, διεθνή ομοσπονδία KM, με τη βοήθεια των πιο πιστών και υψηλόβαθμων μαθητών του και ήδη από τότε αξιοσέβαστων εκπαιδευτών, ανάμεσα στους οποίους και ο σημερινός πρόεδρος της IKMF, Άβι Μογιάλ. Η ίδρυση αυτή πραγματοποιήθηκε τελικά το 1995, μετά τη διάλυση της αρχικής Ένωσης.

soulioti6

Μόλις ιδρύθηκε η IKMF, όλα τα διπλώματα με βαθμούς επιπέδων Expert και Master τα οποία εκδόθηκαν από αυτήν εγκρίθηκαν από τον Ίμι. Το ίδιο συνέβη και με τη νέα διδακτέα ύλη η οποία συντάχθηκε με την ίδρυση της IKMF αλλά και οι βελτιώσεις της οι οποίες επήλθαν το 1997.

Έκτοτε, η IKMF θεωρείται η μεγαλύτερη και πιο επαγγελματική οργάνωση του ΚΜ παγκοσμίως. Σήμερα, η IKMF έχει παραρτήματα στο Ισραήλ, στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, στις χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού (όπως η Πολωνία, η Ρωσία και η Ουγγαρία), στην Αυστραλία, στη Βόρειο Αμερική, στη νοτιοανατολική Ασία και στην Άπω Ανατολή. Σε γενικές γραμμές, η δομή της IKMF παγκοσμίως συνίσταται στην ύπαρξη ενός διευθυντή σε κάθε χώρα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία και την ανάπτυξη του ΚΜ στην εκάστοτε χώρα, καθώς φυσικά και εκπαιδευτών διαφόρων επιπέδων, οι οποίοι συνεπικουρούν τον διευθυντή στο έργο του και διδάσκουν ΚΜ στους ενδιαφερομένους.

soulioti81 (1)

Η IKMF εκπαιδεύει και επιμορφώνει κάθε τύπο ενδιαφερομένου (με ή χωρίς προϋπηρεσία στο ΚΜ ή στις πολεμικές τέχνες), όπως απλούς πολίτες, αστυνομικούς και στρατιωτικούς, καθώς και άτομα που εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στη Φύλαξη Σημαντικών Προσώπων (VIP) ή σε ομάδες ασφαλείας. Όλες οι ανωτέρω κατηγορίες ατόμων μπορούν να εκπαιδευθούν ως μαθητές αλλά και ως εκπαιδευτές, αν το επιθυμούν, και γίνονται δεκτοί στο σύστημα απονομής βαθμών της IKMF.

H ΙΚΜF σήμερα διευθύνεται από Διοικητικό Συμβούλιο, Πρόεδρος του οποίου είναι ο Άβι Μογιάλ.

soulioti11