15.10.2018    23:28

Λαφαζάνης: δημοψήφισμα για την πώληση του λιμανιού στον Πειραιά

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε όλη την περιφερειακή ζώνη του Πειραιά για την πώληση του λιμανιού του Πειραιά με θέση να αποδοκιμαστεί, ζητά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η πώληση του λιμανιού του Πειραιά δεν θα περάσει και θα σαρωθεί, μαζί με την κυβέρνηση, από το λαϊκό κύμα της αντίδρασης, ενώ όσοι την επιχειρήσουν θα λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά» αναφέρει σε δήλωση του ο Παναγιώτης Λαζαφάνης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «προφανώς εκτελεί συμβόλαιο προς την COSCO για την εκχώρηση του λιμανιού του Πειραιά, το οποίο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων στο παρασκήνιο και στο σκοτάδι».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας κάνει λόγο για «παράνομες, μετέωρες και πραξικοπηματικές εξαμβλωματικές διαδικασίες», με τις οποίες όπως επισημαίνει «η κυβέρνηση προχωρά ερήμην των Πειραιωτών και του ελληνικού λαού στο ξεπούλημα της πύλης της χώρας, που αντιπροσωπεύει το λιμάνι του Πειραιά».

«Είναι αδιανόητο και πρωτοφανές» προσθέτει, «να μην ανακοινώνει το ΤΑΙΠΕΔ πόσες προσφορές κατατέθηκαν για την αγορά του ΟΛΠ», γεγονός που όπως σημειώνει «φανερώνει ότι προωθούνται σκοτεινές και σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις παρασκηνίου».