07.12.2019    03:29

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση θέλει τα κανάλια όπως την «κυβερνητικοκομματική» ΕΡΤ

Απολύτως διάτρητη «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» διαδικασία χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών, κάνοντας μάλιστα λόγο για «βαρύτατο πλήγμα για τη δημοκρατία».

Όπως επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΛΑΕ «είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να έχει το μαχαίρι και το πεπόνι στο κρίσιμο θέμα αυτό και να λέει ποιος θα πάρει άδεια». Ο κ. Λαφαζάνης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «θέλει να έχει το πάνω χέρι στην πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού».

Μίλησε δε για προσπάθειά της να κάνει τα ιδιωτικά κανάλια όπως την «κυβερνητικοκομματική» ΕΡΤ την οποία χαρακτήρισε ως «έκτρωμα στο οποίο δεν υπάρχουν άλλες απόψεις». «Αυτό θα είναι βαρύτατο πλήγμα για τη δημοκρατία» προειδοποίησε.

Όπως τόνισε δε, «η κυβέρνηση κάνει απανωτά πραξικοπήματα». «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τους ενώνει η καρέκλα, το μνημόνιο και τα λάφυρα της εξουσίας» επισήμανε ακόμη δηκτικά ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κατάρρευσης της κυβερνητικής συμμαχίας.

 Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΛΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο είναι ο πρωθυπουργός που δεν υλοποίησε καμία από τις δεσμεύσεις του, αλλά έκανε και ακριβώς τα αντίθετα. Δήλωσε ακόμη ότι «η συνεργασία Λεβέντη – Τσίπρα αποτελεί φαρσοκωμωδία και θλιβερό θέαμα».