18.07.2018    21:01

Μαξίμου: Αήθης και συκοφαντική η επίθεση της Ν.Δ. στον Στ. Παππά

Αήθη και συκοφαντική χαρακτηρίζει την επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά «του οποίου η ιστορία και η πορεία, απέχει έτη φωτός από τα πρότυπα των κομματαρχών που συνήθιζαν να διορίζουν οι κυβερνήσεις της» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σχολιάζει πως μία παράταξη «η οποία διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό».

Αναφέρεται στην «πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα» του Στέλιου Παππά καθώς και σε «μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας παράλληλα και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με καθολική αποδοχή από όλες τις παρατάξεις» προσθέτοντας ότι αναλαμβάνει ένα κρίσιμο έργο.

Όπως ξεκαθαρίζεται «αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ. Με προσδιορισμένη τη χρονική διάρκεια της θητείας του, συγκεκριμένα καθήκοντα και χωρίς αμοιβή».

«Τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η ‘κόπρος του Αυγεία’ που δημιούργησαν στον οργανισμό, αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» τονίζεται.