17.01.2019    03:46

Μαρέβα: Προσπαθούν να με εξοντώσουν τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου

Για επιχείρηση εξόντωσης της σε όλα τα επίπεδα μιλάει η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόβσκι στον  απόηχο της επίθεσης που εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην επιχείρηση της στου Ψυρρή.

Η κ. Γκραμπόβσκι σε δήλωση της αναφέρει ότι «από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα» σημειώνοντας ότι «οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου.»

«Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες», αναφέρει ενώ επισημαίνει ότι «όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν.»

Η κ. Γκραμπόβσκι καταλήγει λέγοντας «θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία.  Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν.»

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από την επιχείρηση της κ. Γκραμπόβσκι στην περιοχή του Ψυρρή, προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της «Zeus & Διόνε».