24.08.2019    06:41

Με ποιον τα έχει πάρει ο Μητσοτάκης…

Ένα σημερινό σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη στην «Καθημερινή» έχει «αναστατώσει» τη Νέα Δημοκρατία. Όλοι …ψάχνονται να αποκωδικοποιήσουν το πρόσωπο, στο οποίο αναφέρεται το σχόλιο για τον «σχετικά νεοφερμένο και υπέρμετρα φιλόδοξο πολιτικό της κεντροδεξιάς, του οποίου πλησιάζει το τέλος, συντομότερα από όσο θα ήθελε ο ίδιος…».

Ολόκληρο το σημερινό δημοσίευμα στην «Κ»:

«Οι ασφαλέστερες προβλέψεις (αυτό το λέω και ως συμβουλή στους νεότερους) είναι εκείνες που αφορούν τα ασήμαντα. Γι’ αυτό κι εγώ προβλέπω ότι η σταδιοδρομία σχετικά νεοφερμένου και υπέρμετρα φιλόδοξου πολιτικού της κεντροδεξιάς πλησιάζει -συντομότερα από όσο θα ήθελε ο ίδιος- προς το αναπόφευκτο τέλος.

Το λέω, επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ τον κάλεσε προ καιρού στο γραφείο του και του ανακοίνωσε ότι έχει σοβαρές αμφιβολίες για την εντιμότητά του. Όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε, του παρουσίασε και τα σχετικά στοιχεία. Κρίμα!

Διότι ήταν εκείνος ο οποίος κάποτε επεσκέφθη ιεράρχη της Εκκλησίας και του ζήτησε την ευχή του, επειδή σκόπευε να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος…».