24.02.2018    04:04

ΝΔ για Τόμσεν: Να διαψεύσουμε τις δυσοίωνες προβλέψεις

Την πεποίθησή ότι «με την εργατικότητα, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους οι Έλληνες μπορούν να διαψεύσουν τις δυσοίωνες προβλέψεις, όπως αυτές του κ. Τόμσεν ότι ‘θα χρειαστούν 21 χρόνια για να μειωθεί η ανεργία στην Ελλάδα στα προ κρίσης επίπεδα’» εκφράζει η Ν.Δ..

«Πεποίθηση όλων στη Νέα Δημοκρατία είναι ότι η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία μπορούν να εκπλήξουν ευχάριστα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «η Ελλάδα πρέπει, επιτέλους, να αποδεσμευτεί από το λαϊκισμό και τον κρατισμό».

«Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι πολύ άσχημη. Εάν συνεχιστεί η σημερινή πορεία, η χώρα είναι αδύνατο να απεγκλωβιστεί από τα Μνημόνια και η ελληνικά κοινωνία θα συνεχίσει να στενάζει υπό το βάρος της ανεργίας και της υπεροφορολόγησης», σημειώνει η Πειραιώς, προσθέτοντας ότι η χώρα θα πάει μπροστά μόνο αν απελευθερώσει τις δημιουργικές της δυνάμεις και εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

«Απαιτείται δουλειά καθώς και ένα αποφασιστικό εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων, παραγωγικής ανασυγκρότησης και ενότητας των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας, με επίπονη και διαρκή προσπάθεια» επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συμπληρώσει ότι «αυτή είναι η ρεαλιστική πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό».