19.05.2019    16:37

ΝΔ: Δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τις απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τονίζοντας ότι καταστρατηγήθηκε κάθε νομιμότητα.

Συγκεκριμένα, σε κοινή τους ανακοίνωση ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεόδωρος Καράογλου, σημειώνουν πως «πρώτη φορά στα χρονικά πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων και εργαζόμενοι απολύονται με εντολή υπουργού, καταστρατηγώντας κάθε νομιμότητα και καταλύοντας κάθε διάταξη του εργατικού και συνδικαλιστικού νόμου».

«Εκείνοι που παρίσταναν τους τάχα υπερασπιστές των εργαζομένων δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και αγνοώντας την εργατική και συνδικαλιστική νομοθεσία, απολύουν εργαζομένους επειδή οι απόψεις τους δεν είναι αρεστές στους πολιτικούς τους προϊσταμένους» τονίζουν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Εργασίας σφυρίζει αδιάφορα, νομιμοποιώντας έτσι τις απολύσεις και την παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας» καταλήγει η ανακοίνωσή τους.