20.07.2019    11:37

Νεανική και «Καθαρή Πρόταση» από τον Γιώργο Μαυρομάτη

Είναι ένας νέος άνθρωπος και πετυχημένος επιχειρηματίας. Είναι όμως και δραστήριος πολίτης του δήμου Καματερού – Αγίων Αναργύρων, για τον οποίον θέλει να εργαστεί και να προσφέρει για το κοινό καλό με όλες του τις δυνάμεις. «Ως νέος έχω όραμα και διάθεση να συμμετέχω ενεργά και να συμβάλλω αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινωνίας μας, δίνοντας μια νέα πνοή…», λέει στους φίλους του που τον ρωτάνε γιατί «έμπλεξε» με την πολιτική.

 

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρομάτη, ο οποίος συμμετέχει στο συνδυασμό του Σταύρου Τσίρμπα  «Καθαρή Πρόταση», καθώς εμπνεύστηκε από τις θέσεις και την παρουσία του υποψηφίου δημάρχου, ο οποίος δίνει μια ελπίδα προοπτικής για το δήμο Καματερού – Αγίων Αναργύρων.

O Γιώργος Μαυρομάτης (δεξιά) με τον Ανδρέα Σπυράκο, υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο με τον Γ. Πατούλη στην Δυτική Αττική (στο κέντρο)

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Μαυρομάτης  «είμαι έτοιμος να συνδράμω όπου κληθώ. Σε κάθε τομέα, με κάθε αρμοδιότητα. Πιστεύω στο «εμείς», στην ομάδα και στη συλλογική προσπάθεια. Ασχολούμαι με τα κοινά ως εθελοντής και δεν θέτω προϋποθέσεις. Από την άλλη, ελπίζω πως η νεανική μου ματιά απέναντι στα πράγματα, οι φρέσκες ιδέες που έχουμε όλοι οι νέοι, η επιμονή μου και οι αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα μέσα από την οικογένειά μου, μπορέσουν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από μια έξυπνη διοίκηση με στόχο την αναγέννηση του δήμου μας.»