21.05.2019    14:48

Νικολόπουλος: Να πάρει τωρα κομπρεσέρ και να γκρεμίσει τα αυθαίρετα τμήματα της βίλας του ο Πελετίδης

«Μόνο στο Καρναβάλι επιτρέπεται να φοράει τη μάσκα της ηθικής και της νομιμότητας ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης» σημείωσε δεικτικά ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, παρουσιάζοντας σήμερα στα ΜΜΕ, το Συμβόλαιο Αγοράς της βίλας Πελετίδη στα Αραχωβίτικα.
Μια ιδιοκτησία, που όπως καταδεικνύεται στο Συμβόλαιο, βρίσκεται κατά ένα μεγάλο της μέρος, ΕΝΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ και ΠΑΡΑΛΙΑΣ των Αραχωβιτίκων!

Επιδεικνύοντας το Συμβόλαιο Πελετίδη ο κ. Νικολόπουλος τόνισε: «Το συμβόλαιο αγοράς αναφέρει ορθά- κοφτά ότι ένα ευμέγεθες κομμάτι της βίλας είναι κτισμένο αυθαίρετα και παράνομα στον αιγιαλό και την παραλία.
Η αγοραπωλησία έγινε πριν από 4 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα ο κ. Πελετίδης έκανε τον «ψόφιο κοριό».
Δεν παρέλειπε, όμως, να απολαμβάνει την «θωρακισμένη», με μια μάντρα- βουνό,πολυτελή παραθεριστική του κατοικία κι ας πάνε να πνιγούν οι κάτοικοι των Αραχωβίτικων.
Κατά κυριολεξία ας πάνε να πνιγούν ή να καούν, όπως στο Μάτι!»

Ο Προέδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, υποστήριξε ότι ο κ. Πελετίδης «έχει πιασθεί με τη «γίδα στη πλάτη» κι όμως σφυρίζει αδιάφορα!» ενώ προέβλεψε ότι «δεν θα ξεμπλέξει εύκολα ο Δήμαρχος με τις αυθαιρεσίες και παρανομίες της οικογενειακής βίλας του στ’ Αραχωβίτικα.»

 


Για να συμπληρώσει ο κ. Νικολόπουλος:
«Μέχρι τώρα, δια της σιωπής του, έχει «ξεγλιστρήσει» από τις τεράστιες ευθύνες του, ενώ ποντάρει στη ρήση που λέει ότι «ένα θαύμα διαρκεί τρείς» μέρες και μετά ξεχνιέται.
Αμ δε! Εμείς θα είμαστε εδώ για να αποκαλύπτουμε κάθε εξέλιξη, μέχρι να παραδεχθεί ο Πελετίδης την διάτρητη ηθική του υπόσταση.
Είναι καιρός, άπαξ δια παντός, να ξεμπλέξουμε με τις υποκριτικές κομμουνιστικές ηθικές και την δήθεν υπεροχή τους έναντι των όποιων άλλων.»
Φέρνω σήμερα στο φως το συμβόλαιο της αγοραπωλησίας της βίλας, που αγοράσθηκε, εν μέσω οξύτατης οικονομικής κρίσης, 270.000 ευρώ. Φαντασθείτε τον πλούτο ενός κομμουνιστή γιατρού, που μέσα στην ανασφάλεια της μνημονιακής καταιγίδας, έχει την άνεση μιας τέτοιας αγοράς.
Άρα, κατά την κρίση μου, μακριά κάθε ανασφάλεια από τον Πελετίδη και γι’ αυτό έχει κάθε δικαίωμα ο συνδημότης μας να σχολιάζει ποικιλοτρόπως την οικονομική ευμάρεια του Δημάρχου του, την ίδια ώρα που η πλειοψηφία του Πατραϊκού λαού αγκομαχάει για να τα φέρει βόλτα.»

 


«TO 2004 Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥΣ»
Στο σημείο αυτό, επιβάλλεται να στηλιτεύσω ξεχωριστά την αλά καρτ κομμουνιστική ηθική του κ. Πελετίδη, υπενθυμίζοντας δική του παρέμβαση προς την Επιτροπή του άρθρου 18, του ν.2218/1994, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κατά του Δήμου Πατρέων, για κτίριο και περιβάλλοντα χώρο στα Κρυά Ιτεών που προοριζόταν για αναψυκτήριο.


Τον Δεκέμβρη, λοιπόν, του 2004, ο κ. Πελετίδης και ο κ. Κορδάς τόνιζαν ότι «δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Πατρέων να είναι καταπατητής και κατασκευαστής αυθαιρέτων στην παραλία και τον αιγιαλό» και αξίωσε την κατεδάφισή τους!
Έκαναν προσφυγή στην Επιτροπή της Περιφέρειας με τις υπογραφές τους.
Εδώ τις έχω. Σήμερα ο κ. Δήμαρχος θα βάλει την υπογραφή του και θα ζητήσει να γκρεμισθούν οι αυθαιρεσίες και οι παρανομίες της βίλας του;
Πολύ φοβάμαι ότι ο κ. Πελετίδης προτάσσει την ηθική, την τιμιότητα, και τη νομιμότητα, όταν είναι να συνετισθούν και να πειθαρχήσουν οι άλλοι και όχι ο εαυτός του.

Το απόσπασμα από το Συμβόλαιο της βίλας Πελετίδη, όπου φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ένα μεγάλο μέρος της ιδιοκτησίας,είναι ΕΝΤΟΣ ΑΙΓΑΛΟΥ και ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

Προκύπτει δηλαδή, ότι το έτος 2014 η οικογένεια Πελετίδη εν γνώσει της, υπέγραψε και αγόρασε ιδιοκτησία πάνω σε ΑΙΓΙΑΛΟ και ΠΑΡΑΛΙΑ της Πάτρας!!!
Κάτι που συνιστά απόλυτη και επίσημη επικύρωση των αποκαλύψεων του Achaia News.gr, το οποίο  απελπιστικά μόνο του εδώ και δύο μήνες, προχωρούσε σε αλλεπάλληλες δημοσιοποιήσεις ντοκουμέντων και εγγράφων που κατεδείκνυαν το καθεστώς ιδιοκτησίας της βίλας Πελετίδη στα Αραχωβίτικα.

 
«ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ»
«Εν πάσει περιπτώσει, αφού δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δη σαν πρώτος πολίτης της πόλης και εννοεί να υπηρετεί μόνο την αλά καρτ ηθική του, υπάρχει και η Δικαιοσύνη.
Η αξία της βίλας, σύμφωνα με το συμβόλαιο, ανέρχεται σε 270.000 ευρώ.
Η αξία της παραλίας είναι ανυπολόγιστη.
Άρα υποχρεούται η όχι η Δικαιοσύνη να επέμβει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ και να ερευνήσει;

Μάλιστα, υπάρχουν φωτογραφίες και φαίνεται να «ακουμπούν» στη θάλασσα και άλλες διπλανές βίλες, άρα έχουμε μεγαλύτερη κατάληψη ανυπολόγιστης αξίας δημόσιας έκτασης και φράζεται η πρόσβαση στη θάλασσα, άρα εκτίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές κλπ.
Νομίζω και ευελπιστώ ότι δεν θα μείνουν, τελικά απαθείς η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες ελεγκτικές και οικονομικές αρχές.»

Η μάντρα της οικογενειακής βίλας Πελετίδη στα Αραχωβίτικα- Σύμφωνα με το Συμβόλαιο, περίπου το 1/3 της ιδιοκτησίας είναι ΕΝΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ και ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Πηγή: achaianews.gr