04.07.2020    21:49

Ν. Παππάς: Ο λαός μας έχει συνείδηση και μνήμη

 O υπουργός Επικρατείας βρέθηκε στο Ναύπλιο εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου.

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται στην πρωτοπορία των διεθνών αγώνων για δημοκρατία και ελευθερία, απέναντι σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού και φασισμού, τόνισε στο μήνυμά του για την 75η επέτειο του Όχι, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, από το Ναύπλιο, όπου βρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου.

Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας, αφού έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και στα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων για την άψογη παρέλαση, υπογράμμισε, «ο λαός μας έχει συνείδηση και ιστορική μνήμη.

Έχει δώσει αγώνες, έχει κάνει θυσίες στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, τον ολοκληρωτισμό και την μισαλλοδοξία. Έχει μπει πρωτοπόρος στην προσπάθεια για να αποφύγει η Ευρώπη τις πιο σκοτεινές εποχές. Σε αυτό τον αγώνα, σε αυτή την προσπάθεια εξακολουθεί να είναι πρωτοπόρος, στην πρώτη γραμμή των διεθνών αγώνων, για τη Δημοκρατία και την ελευθερία απέναντι σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού, απέναντι σε κάθε μορφή φασισμού».