14.12.2019    15:58

Οργισμένη αντίδραση του Τάκη Θεωδωρικάκου για δημοσίευμα – μαϊμού του Βαξεβάνη

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Τάκη Θεοδωρικάκου με το μαϊμού ρεπορτάζ γνωστής ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ ιστοσελίδας, πως δήθεν κάνει διακοπές και δεν βρίσκεται στο υπουργείου του. Ο υπουργός Εσωτερικών σε ανάρτηση που έκανε χθες το πρωί ενημέρωνε για τις συναντήσεις που είχε με τον υφυπουργό του και τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Το  documentonews, όπως αναφέρει το Lykavitos.gr έγραψε ότι η φωτογραφία ήταν από άλλη μέρα και πως ο Τάκης Θεοδωρικάκος απουσίαζε. Πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης κάνει λόγο για γκαιμπελικές μεθόδους από το documentonews και τον ιδιοκτήτη του.


Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο υπουργείο Εσωτερικών είναι συνεχείς οι συσκέψεις από το πρωί αφού στόχος είναι η ετοιμότητα και η κινητοποίηση για τη συμμετοχή στα μέτρα πολιτικής προστασίας και άλλες έκτακτες καταστάσεις.

Δείτε τι έγραψε ο Βαξεβάνης και προκάλεσε την αντίδραση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

Η πληροφορία είναι απολύτως εξακριβωμένη. Στο λογαριασμό του στο facebook ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, πόσταρε πριν από περίπου μια ημέρα, δηλαδή, το πρωί της Δευτέρας, φωτογραφία από το γραφείο του στο υπουργείο όπου βρίσκεται μαζί με τον υφυπουργό του Θόδωρο Λιβάνιο.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτό, ο υπουργός γράφει: «Όλη τη βδομάδα που διανύουμε το Υπουργείο Εσωτερικών είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και κινητοποίηση για τη συμμετοχή στα μέτρα πολιτικής προστασίας και άλλες έκτακτες καταστάσεις. Thodoris Livanios».

Μόνο που  ο κ. Θεοδωρικάκος ήταν σε διακοπές!

Εντάξει αυτό δεν το περιμέναμε από τον εξπέρ της επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Να ποστάρει, δηλαδή, φωτό που τον δείχνει στο υπουργείο σε ετοιμότητα ενώ κάνει διακοπές. Εκτός κι αν δεν διαχειρίζεται ο ίδιος τον λογαριασμό του στο facebook οπότε θα πρέπει να δει πώς θα αντιμετωπίσει την άσκηση πολιτικής με fake news.