22.04.2019    14:02

Ούτε στο χωριό του δεν έχει στείλει ασθενοφόρο ο Τσίπρας

Χωρίς ασθενοφόρο είναι το χωριό του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Το Αθαμάνιο Άρτας, στο οποίο ο πρωθυπουργός πέρασε πολλά καλοκαίρια των παιδικών και εφηβικών του χρόνων είναι ακάλυπτο από το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με καταγγελίες.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» προχθες ένας άνδρας, 55 ετών, έχασε τη ζωή τουκαθώς δεν πρόλαβε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας συμμετείχε στην Αθαμάνιο Διαδρομή, έναν αγώνα δρόμου  που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην περιοχή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων, αναγκάστηκαν κάποιοι άνθρωποι που ήταν παρόντεσ να μεταφέρουν τον άνθρωπο με ιδιωτικό όχημα, αλλά δεν πρόλαβαν.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ στο Κέντρο Υγείας Βουλγαρελίου που βρίσκεται κοντά στο Αθαμάνιο, υπάρχουν 3 οδηγοί που καλύπτουν μόνο τις πρωινές και βραδινές βάρδιες. Για τα έκτακτα περιστατικά της περιοχής καλείται ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Άρτας ποιυ είναι «2 ώρες δρόμος». Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για «εγκληματική αμέλεια στο χωριό του πρωθυπουργού».