23.09.2019    13:06

Ο Μητσοτάκης, η Αμφίπολη, το απρόσμενο «παρεάκι» και το BVLGARI

Στην Αμφίπολη ο Κυριάκος μετά τον Καραμανλή

Την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αμφίπολη και τον Τύμβο Καστά. Θα ενημερωθεί από κοντά για τα αρχαιολογικά ευρήματα ενω θα τον συνοδεύουν η αρμόδια Τομεάρχης Όλγα Κεφαλογιάννη και οι βουλευτές Σερρών Κώστας Καραμανλής και Φωτεινή Αραμπατζή.

Μετά τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή που μόλις πρόσφατα επισκέφθηκε την Αμφίπολη έφτασε και η σειρά του Κυριάκου Μητσοτάκη να πάει στον Τύμβο
Το δείπνο στο Παγκράτι και η… συνθηκολόγηση


Το βραδυ της Τετάρτης βουλευτές από όλες τις πτέρυγες βρέθηκαν σε γνωστό στέκι στο Παγκράτι. Ο Χρήστος Σπίρτζης και η Όλγα Γεροβασίλη με συνεργάτες τους κάθισαν μαζί ενω λίγο πιο δίπλα κάθισαν ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Χρήστος Μπουκώρος και ο Βασίλης Γιόγιακας. Γαλάζιοι και κόκκινοι χαιρετήθηκαν αφού οι εντάσεις και οι αντιπαλότητες της ημέρας είχαν μείνει στη Βουλή.  Όπως με ενημέρωσε πάντως ο πληροφοριοδότης μου μετά από ωρα οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές της ΝΔ κάθισαν όλοι μαζί σε ενα τραπέζι.

«Δεν πειράζει» λέει ο Βαρουφάκης με το Bulgari στα χέρια

«Τι θα μας κάνουν; Θα μας επιβάλουν capital controls; Σήμερα όλοι έχουμε χρεωστικές κάρτες, τα περισσότερα μαγαζιά έχουν POS. Μαζί με το δημόσιο εξωτραπεζικό σύστημα πληρωμών που θα ιδρύσουμε, τον περιορισμό των εισαγωγών ειδών πολυτελείας…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρουφάκης – «Mπαρουφάκης» κατά πολλούς, ενώ δίπλα του η σύζυγός του με το πανάκριβο  ρολόι Bulgari Diagono στα χέρια… Πρόλαβε και το πήρε το είδος πολυτελείας!