19.03.2018    16:37

Ο Μπέλτσος τα «γουνάκια» και η αποπομπή του

Τη σφοδρή επίθεση κατά των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αθανάσιος Μπέλτσος, καταδίκασε άμεσα το κόμμα του. Αρχικά η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ., Μανταλένα Παπαδοπούλου, τόνισε ότι οι δηλώσεις του «δεν εκφράζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες», για να προχωρήσει στη συνέχεια ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος στην παύση του κ. Μπέλτσου από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα.

«Να δώσουμε στα παλικάρια με τα γουνάκια αυξήσεις… άξιο το έργο τους. Αυτό είναι κατάλυση της λαϊκής βούλησης, κατάλυση της συνταγματικής επιταγής. Αντισυνταγματικό είναι το ΣτΕ. Παραμονές της εθνικής εορτής του Αλβανικού Έπους, της μάχης κατά του Ναζισμού, μια ακόμη κερκόπορτα Εφιαλτική άνοιξε…», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μπέλτσος.

Ολόκληρη η δήλωση του Μπέλτσου:

ΞΕΥΤΙΛΑ !!! ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά από το ΣτΕ. Υπάρχει Έλληνας που να πίστευε ότι θα είχαν άλλη ετυμηγορία; Είναι η ανεξάρτητη αδέκαστη δικαιοσύνη. Είναι αυτή που στην μεταπολίτευση τιμωρεί την διαπλοκή που έχει βάλει πίσω από τα σίδερα αυτούς που χρόνια κλέβουν τον δημόσιο πλούτο , αυτούς που οδήγησαν την χώρα σε φτωχοποίηση. Είστε οι ίδιοι που κρίνατε συνταγματικά τα μνημόνια ,το PSI ,το μαύρο στην ΕΡΤ. Είναι η ανεξάρτητη και η αδέκαστη δικαιοσύνη που ο ακροδεξιός Βορίδης προανήγγειλε ως εκπρόσωπος τύπου την απόφαση της. Περιμένεις Έλληνα με αυτούς κάθαρση και διαφάνεια; Περιμένεις με αυτούς να φέρουμε το αξιακό σύστημα στην ζωή μας. Δυστυχώς ο λαός θέλει, σου δίνει την δύναμη η κυβέρνηση νομοθετεί αποφασισμένη να χτυπήσει την σαπίλα αλλά οι εξουσίες είναι υποδουλωμένες και χορεύουν στα κελεύσματα της κλεπτοκρατίας ,της οικογενειοκρατίας και των νταβατζήδων. Να δώσουμε στα παλικάρια με τα γουνάκια αυξήσεις ….. άξιο το έργο τους. Αυτό είναι κατάλυση της λαϊκής βούλησης, κατάλυση της Συνταγματική επιταγής. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣτΕ. Παραμονές της εθνικής εορτής του Αλβανικού Έπους, της μάχης κατά του Ναζισμού μια ακόμη κερκόπορτα Εφιαλτική άνοιξε ….ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!!! Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρε Πάνο Καμμένε ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .Δεν θα μας νικήσουν».

Η δήλωση της κ. Παπαδοπούλου που ακολούθησε, είχε ως εξής:

Οι απόψεις που εκφράστηκαν από τον αναπληρωτή γραμματέα κ. Θανάση Μπέλτσο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν προσωπικές του θέσεις και μόνο και δεν εκφράζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε τις θέσεις της κυβέρνησης, η οποία λειτουργεί συνολικά.

Ο μέχρι χθες αναπληρωτής Γραμματέας των ΑΝΕΛ Αθανάσιος Μπέλτσος, τον Ιούνιο του 2016 είχε πεί στον Φίλη: «Παρά φύσιν είσαι εσύ δημιούργημα αμόρφωτε»

Αθανάσιος Μπέλτσος

Τον ρωτά η συντρόφισσα ότι στην Μεγ. Βρετανία σκέπτονται να εισάγουν την διδαχή των αρχαίων ελληνικών από το δημοτικό σχολείο και ο αμόρφωτος σε παραλήρημα χοληστερίνης συνεχίζει να προκαλεί.

Παρά φύσιν λέει ,η διδαχή των αρχαίων στο γυμνάσιο , ενώ να μαθαίνουν τα ελληνόπουλα αγγλικά , γαλλικά , γερμανικά από το νηπιαγωγείο είναι κανονικότητα.

Δεν θες άξεστε να μαθαίνουν τα ελληνόπουλα την μητρική τους γλώσσα.Κύριε πρωθυπουργέ που θα πάει η ιστορία Φίλη?

Νομίζει ότι θα καταφέρει να περάσει τις ασυναρτησίες μιας μειοψηφίας αριστεριστών?

Αλήθεια ο Υπουργός παιδείας τι έχει σπουδάσει εκτός από οικότροφος κομματικών ΜΜΕ? Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ οι διεθνιστικές μπούρδες σας δεν περνάνε .

Υπουργέ παιδείας δεν λέγετε σχολειό, λέγετε σχολείο.