22.03.2019    21:12

Πλήθος κόσμου για το «τελευταίο αντίο» στην Τζέσυ Παπουτσή

Το «τελευταίο αντίο», είπαν σήμερα το μεσημέρι στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στην αγαπημένη ηθοποιό, Τζέσυ Παπουτσή, που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, Γιάννης Μανιός. Ο άνθρωπος που μοιράστηκε μαζί της τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της αλλά και τις 62 ημέρες νοσηλείας της, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Μαζί του και ο πρώτος της σύζυγος και πατέρας του γιου της, Θάνος Καληώρας.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Νεκροταφείο της Νίκαιας προκειμένου να δώσουν το «τελευταίο χειροκρότημα» στην ταλαντούχα ηθοποιό. Ανάμεσά τους οι  Μαίρη Χρονοπούλου, Σοφία Βογιατζάκη, Άννα Κουρή, Σοφία Βόσσου, Μαρία Κανελοπούλου, Αλέξανδρος Παρθένης, Νίκη Σερέτη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βίλμα Τσακίρη, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Ελένη Φιλίνη, Σπύρος Μπιμπίλας,  Άννα Φόνσου, Μιμή Ντενίση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νόρα Κατσέλη, Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου κ.ά.

Η οικογένεια της ηθοποιού έχει απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού», έναν Οργανισμό που στήριζε μέχρι το τέλος η Τζέσυ Παπουτσή.