25.05.2018    10:20

Πλημμύρισε η Λεωφόρος – Ένα μέτρο νερό στα αποδυτήρια (video)

βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε το πρωί της Δευτέρας το γήπεδο του Παναθηναϊκού! Όσοι βρέθηκαν από νωρίς στη Λεωφόρο ήρθαν αντιμέτωποι με εικόνες καταστροφής, καθώς πλημμύρισαν τόσο τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών και μία σουίτα του γηπέδου, όσο και η αίθουσα Πυγμαχίας του «τριφυλλιού»!

Το νερό στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναθηναϊκού έφτανε το 1 μέτρο (!) και επιπλέον πλημμύρισε και μία από τις σουίτες που κατασκευάστηκαν πρόσφατα στο «σπίτι» των «πράσινων»!

Με… πισίνα έμοιαζε (και) η αίθουσα που στεγάζει το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού στη Θύρα 5 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας! Η αίθουσα είχε πλημμυρίσει καταστρέφοντας εξοπλισμό που χρησιμοποιείται καθημερινά στις προπονήσεις με τις ζημιές να ανέρχονται στα 10.000 ευρώ!

Το απίθανο της ιστορίας δεν είναι, βέβαια, μόνο ότι πλημμύρισε το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν υπήρξε ούτε ένας υπεύθυνος στη Λεωφόρο. Ούτε προσωπικό, ούτε φύλακας με αποτέλεσμα οι ζημιές να γίνουν αντιληπτές τη Δευτέρα!

Από την καταστροφή γλίτωσε μόνο ο Τάφος του Ινδού!