20.02.2019    08:26

Ποιον αποκάλεσε ο Αυγενάκης «πλανόδιο παραγοντίσκο»

Έντονος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Γραμματέα τη ΝΔ και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λευτέρη Αυγενάκη και του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, με αφορμή τα σενάρια που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα οποία Νικολόπουλος και τοπικά στελέχη της ΝΔ επιχειρούν να συγκροτήσουν κοινό ψηφοδέλτιο για τις Επιμελητηριακές εκλογές.

Ο κ. Αυγενάκης μιλώντας στα Καλάβρυτα που βρέθηκε την Κυριακή, σύμφωνα με το Dete.gr,  χαρακτήρισε τον κ. Νικολόπουλο «πλανόδιο παραγοντίσκο που πρόδωσε την παράταξή που τον ανέδειξε» και τόνισε ότι η Ν.Δ. δεν έχει ανάγκη να την «πατρονάρει κανένας». Όσο αφορά την θέση της Ν.Δ. για τις Επιμελητηριακές εκλογές, τόνισε ότι «χρίσματα η Ν.Δ. δεν μοιράζει…». Επίσης ανέβασε post στην προσωπική του σελίδα στο facebook στο οποίο έγραφε: «Είναι βέβαιο ότι ο Νικολόπουλος και οι πρακτικές του είναι παρελθόν γα την παράταξή μας».

Έντονα αντέδρασε σε αυτές τις αναφορές ο ανεξάρτητος βουλευτής και απάντησε στον κ. Αυγενάκη «Για δες ποιος μιλάει! Μετά το προσκύνημα στο Μέγα Σπήλαιο πήγαινε να ψηφίσεις το νόμο για την αλλαγή φύλου!», ενώ για το Επιμελητήριο αναφέρει: «Ο κ. Αυγενάκης ας μην ανησυχεί για το Επιμελητήριο Αχαΐας. Όσα κυοφορούνται, εξελίσσονται και θα γίνουν, θα τα μάθει. Εκ των υστέρων… Όπως πάντα».