16.02.2019    18:36

Ποιοι πολιτικοί βρέθηκαν στην εκδήλωση του ekyklos του Βενιζέλου

Πολιτικοί όλων σχεδόν των κομματικών αποχρώσεων παραβρέθηκαν εχθές, Δευτέρα, στην πρώτη ανοιχτή συζήτηση με θέμα «υπάρχει λύση στο Ελληνικό Πρόβλημα;», που πραγματοποίησε το όμιλος προβληματισμού e-kyklos, ο οποίος υποστηρίζεται από τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες των διοργανωτών καθώς το αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου είχε γεμίσει ασφυκτικά. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,Βασίλης Λεβέντης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Χάρης Θεοχάρης και ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι, ο Δημήτρης Σιούφας, οΓιώργος Αρβανιτίδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Σπύρος Λυκούδης και η Χαρά Κεφαλίδου.

venizelos2

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, ο Jean Quatremer (ανταποκριτής της Liberation στις Βρυξέλλες) και ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ενώ συντονιστής του πάνελ ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

http://lykavitos.gr