20.02.2019    08:27

Ποιον στηρίζουν οι «156» της ΟΝΝΕΔ για πρόεδρο της νεολαίας

Πριν λίγες μέρες 156 ΟΝΝΕΔίτες  κατέθεσαν με κείμενο τις προτάσεις τους για την πορεία της ΟΝΝΕΔ τα επόμενα χρόνια, και όπως είχαν επισημάνει «ήθελαν να προκαλέσουν έναν ευρύτερο κοινωνικό και παραταξιακό διάλογο».

Σήμερα με νέα παρέμβασή τους αναφέρουν ότι «οι προτάσεις αυτές έτυχαν ευρύτατης αποδοχής» και εκφράζουν τη στήριξή τους για πρόεδρο της γαλάζιας νεολαίας στο πρόσωπο του Βασίλη Γεωργιάδη.

Όλο η ανακοίνωση των 156:

Σε συνάντηση που είχαμε με τον υποψήφιο για την προεδρία Βασίλη Γεωργιάδη, βρήκαμε στο πρόσωπό του έναν συνοδοιπόρο στην προσπάθειά μας αυτή, καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη μετεξέλιξη της υπάρχουσας παράταξης στην «ΟΝΝΕΔ που ονειρευόμαστε».

Η συμπόρευση μαζί του αποτελεί αυτονόητη συνέχεια των προσπαθειών που πολλά στελέχη της ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος δεν είναι απλά η εκλογή του επόμενου Προέδρου ΟΝΝΕΔ, αλλά:

  • η δημιουργία μίας νέας πολιτικής ταυτότητας της οργάνωσης,
  • η διαμόρφωση ευέλικτων δομών,
  • η αποτελεσματική διασύνδεση οργάνωσης και οικονομικής – κοινωνικής βάσης,
  • η ανάπτυξη πολιτικού λόγου για την κοινωνική – πολιτική – οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

georgiadis_onnedΕνόψει, λοιπόν, των επικείμενων εκλογών, καλούμε όσους συμμερίζονται τις ίδιες αρχές και αξίες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Τώρα είναι η ώρα η ψήφος μας να οδηγήσει στη μετεξέλιξη της ΟΝΝΕΔ μέσα από την εκλογή του Βασίλη Γεωργιάδη ως Προέδρου της Οργάνωσης.

 Παρέμβαση 156 Στελεχών ΟΝΝΕΔ

ΟΝΝΕΔ 2020